Είμαστε δίπλα σας!

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
23/7/2024


Όταν αγωνίζεται η Εθνική Ομάδα, σε οποιοδήποτε άθλημα, είμαστε δίπλα της χωρίς όρους, χωρίς κανενός είδους κριτική, χωρίς δεύτερες σκέψεις για το οτιδήποτε. Και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την χώρα μας!
Αυτό το διάστημα αγωνίζονται οι μικρές Εθνικές ομάδες μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα. Τα παιδιά και οι προπονητές τους δίνουν μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρουν. Δουλεύουν πολύ σκληρά για να εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας, κάνοντας σημαντικές θυσίες για να βρίσκονται εκεί.
Αυτό που τους αξίζει είναι μόνο θετική ενέργεια και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, τίποτε άλλο. Όποιες κι αν είναι οι δυνατότητες τους, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Μιλάμε για την Εθνική Ομάδα!

Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική Ανδρών που σε λίγες μέρες παίζει στην Ολυμπιάδα. Είμαστε μαζί τους ότι και να γίνει. Τους αγαπάμε και τους υποστηρίζουμε είτε κερδίζουν είτε χάνουν. Και στην ήττα, γιατί εκεί φαίνεται η σωστή νοοτροπία, δεν απαξιώνουμε ούτε την προσπάθεια ούτε την αξία της ομάδας. Απλά συνεχίζουμε να τους υποστηρίζουμε γιατί είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ και μόνο αυτό αρκεί για να είμαστε δίπλα τους!

Καλή επιτυχία!